Miksi kannattaa vuokrata tallitila Minuntallista?

Lämmitys sisältyy vuokraan

Kaikki tallit ovat lämmitettyjä eikä niissä tarvitse palella kovimmillakaan pakkasilla. Meillä lämmitys sisältyy aina vuokraan. Tallin koosta riippuen säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa lämmityskuluissa. Jokaisessa tallissa on myös koneellinen tulo-ja poistoilman vaihto, joten sisäilma on aina raikas.

Vartioituja ja vakuutettuja

Talleissa on vartioliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja tallialueella on kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan. Lisäksi asiakkaiden omaisuus on vakuutettu tallissa 5000 euroon asti. Korvauspäätökset vakuutusyhtiömme päätöksen mukaan.

Joustava sopimus

Minuntalli soveltuu lyhyeen ja pidempiaikaiseen tilan tarpeeseen. Voit vuokrata tallin vain siksi aikaa, kun sitä tarvitset. Vaikka vain kuukaudeksi. Tallit aina käytössäsi 24/7.

Hyvä sijanti

Minuntallit sijaitsevat kaupunkien läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tallialueelle on tilaa ajaa myös rekka-autolla.

Vesi- ja sähköpisteet

Tallit ovat varustettu vesi- (lämmin ja kylmä) ja sähköpisteillä (myös voimavirta) sekä lattiakaivolla (öljyn- ja hiekanerotus). 8m² talleissa on sähköpiste vain vesipiste puuttuu. Tallirakennuksen päädystä löytyy yhteiset WC- ja suihkutila. Lisäksi megatalleissa on oma Wc- ja suihkutila, jossa myös pyykinpesukone.

Nosto-ovi

Autolla pystyy ajamaan suoraan tallin ovelle. Kaikissa talleissa on erillisellä kulkuovella varustettu nosto-ovi.  Tämä helpoittaa kulkemistasi talliisi.

Investointi vapaa

Vuokraamalla tallin sinun ei tarvitse investoida ja sitoa pääomaa siihen. Sinun ei myöskään tarvitse maksaa erillistä hoitovastiketta.

Säilytysparvi

Useimpiin talleihin on mahdollista asentaa säilytysparvi, jonka avulla saat näppärästi lisätilaa.

Huoltovapaa

Sinun ei tarvitse murehtia tallialueen siivouksesta tai ylläpidosta. Vuokraan sisältyy kiinteistöhuolto ja talvikunnossapito.

Internet-yhteys

Minuntallista löytyy langaton internet-yhteys. Näin pääset vaivattomasti verkkoon omasta tilastasi, eikä sinun tarvitse temppuilla mobiili-yhteyksien kanssa.

Katso vapaat tallitilat

Jätä yhteydenottopyyntö

Miksi valita Minuntalli?

1. Lämmitys sisältyy vuokraan.

Meillä lämmitys sisältyy aina vuokraan. Tallin koosta riippuen säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa lämmityskuluissa.

2. Joustava vuokrasopimus

Voit vuokrata tallin vain siksi aikaa, kun sitä tarvitset. Vaikka vain kuukaudeksi.

3. Vartiointi

Talleissa on vartioliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja tallialueella on kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan.