Tärkeää tietoa vuokralaiselle

Avaimet ja lukitus 

ilog-nettisivu.png

Talleissamme on käytössä suomalainen iLOQ elektroninen lukitusjärjestelmä. Vuokratessasi meiltä tallin, tiedät varmasti ettei tallisi avaimia ole edellisillä vuokralaisilla. Järjestelmästä nähdään kaikki käytössäsi olevat avaimet ja kadonneet avaimet voidaan mitätöidä käden käänteessä eikä lukkoja tarvitse uudelleen sarjoittaa. iLOQ lukko kehittää tarvitsemansa sähköenergian avaimen työntöliikkeestä, joten sinun ei tarvitse myöskään murehtia siitä, että avaimista loppuisi paristot.

Mikäli olet hukannut avaimesi tai jättänyt sen talliisi soita palvelunumeroomme puh. 020 719 9050, jotta kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä välittömästi. Oven avaamisesta veloitamme 50 euroa.

Pihankäyttö ja parkkeeraus 

Hallien piha-alueilla, hallien vierustoilla sekä tallien edustalla ajoneuvojen, tavaroiden tai tms. katsottavien esineiden pitkäaikainen säilytys on kielletty.

Hallialueella erikseen merkittyjä vapaita parkkipaikkoja voi käyttää lyhytaikaiseen pysäköintiin, jos niitä on vapaana. Voit myös vuokrata itsellesi erikseen merkityn pysäköintipaikan hintaan 10 euroa / kk.

Luvattomasti tontille parkkeeratut ajoneuvot on tontin omistajalla oikeus hinauttaa pois.

Roska-astiat 

Hallialueella olevat Molok roska-astiat ovat vuokralaisen käytössä veloituksetta. Tämä koskee vain omassa tallissa syntyvää käyttöjätettä (seka- tai energiajäte). Laitathan kaiken jätteen lukolliseen roska-astiaan. Roskien jättäminen astioiden vierelle on kiellettyä. Älä tuo myöskään ulkopuolisia jätteitä astioihin. Ongelma, rakennus- ja purkujätteiden tuominen astioihin tai niiden vierelle on kiellettyä.

Sähkösopimus 

Sähkösopimuksen voit tehdä haluamasi sähköyhtiön kanssa. Sähkösopimusta tehdessäsi ilmoita käyttöpaikka:

  • Teknikonkatu 4 (Lahti)
  • Mikonkorvenkatu 4-6 (Järvenpää)
  • Tuomaalankatu 4 (Tampere)
  • Pioneerikatu 16 (Kuopio)
  • Totokatu 2 (Lappeenranta)
  • Lassinkatu 9 (Kouvola)

ja oman tallisi numero

Vakuutus 

Asiakkaidemme omaisuus on talleissa vakuutettu 5000 euroon asti. Korvauspäätökset vakuutusyhtiömme päätöksen mukaan.

lahitapiola-logo.jpg

Vartiointi 

Minuntalleja vartioi Securitas

Puhelinnumero Securitaksen valtakunnalliseen hälytyskeskukseen on 020 491 2600.

Lisäpalvelut

Nimetty parkkipaikka 

Voit vuokrata tallialueelta nimetyn parkkipaikan itsellesi tai vaikkapa asiakaspaikaksi. Parkkipaikan hinta on 10 euroa / kk.

Varastoparvi 

Tallin takaseinälle on mahdollista tilata varastoparvi vuokranantajalta 500 euron kertamaksulla tai 50 euroa / kk per 12 kk.

Miksi valita Minuntalli?

1. Lämmitys sisältyy vuokraan.

Meillä lämmitys sisältyy aina vuokraan. Tallin koosta riippuen säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa lämmityskuluissa.

2. Joustava vuokrasopimus

Voit vuokrata tallin vain siksi aikaa, kun sitä tarvitset. Vaikka vain kuukaudeksi.

3. Vartiointi

Talleissa on vartioliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja tallialueella on kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste