Jätä yhteydenottopyyntö

Oletko kiinnostunut talleista tai haluat jättää palautetta? Täytä alla oleva lomake ja jätä yhteydenottopyyntö.

 
 
 
 

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.


Mikä on Minuntalli?

Minuntalli tuottaa vuokrapalveluja yrityksille ja luonnollisille henkilöille. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle juuri sopiva tila, juuri sopivaksi ajaksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivattoman tilaratkaisun, jossa ei tarvitse huolehtia kiinteistön ylläpidosta tai hallinnosta, vaan jokainen voi keskittyä omaan yritystoimintaan, harrastustoimintaan tai jättää tavaransa meille varastoitavaksi.

Tilamme ovat aina vesikiertoisen lattia- tai patterilämmityksen piirissä, jossa lämmönlähteenä on kauko- tai maalämpö. Ilmanvaihto on keskitetysti koneellinen ja kiinteistön ylläpidosta vastaa kiinteistöhuolto. Kaikissa tiloissamme on osoitteellinen savu-ja murtohälytin sekä ulkoalueet ovat tallentavan kameravalvonnan piirissä. Tiloihin kulku on esteettömästi järjestetty, suoraan asfaltoidulta pihalta, omasta nosto- tai kulkuovesta.  Uskomme, että tilamme täyttävät vaativammatkin tarpeet.

Minuntalli Oy – Mitä sinun tallissa olisi? – Sinä päätät – Me vuokraamme!

Miksi valita Minuntalli?

1. Lämmitys sisältyy vuokraan.

Meillä lämmitys sisältyy aina vuokraan. Tallin koosta riippuen säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa lämmityskuluissa.

2. Joustava vuokrasopimus

Voit vuokrata tallin vain siksi aikaa, kun sitä tarvitset. Vaikka vain kuukaudeksi.

3. Vartiointi

Talleissa on vartioliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja tallialueella on kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste