Toimitilaksi, tuotantotilaksi, varastoksi

Minuntalli soveltuu erinomaisesti myös yritysten käyttöön. Talli voi tarvittaessa toimia yrityksen virallisena toimipisteenä. Tallialueen hyvien opasteiden ansiosta asiakkaiden lisäksi myös kirjeposti löytää perille. Halutessaan yritysasiakkaamme saavat veloituksetta käyttöönsä lukollisen postilaatikon ja ovikylttipohjat.

Minuntallissa on aina vuokraan sisältyvä Wi-Fi-yhteys. Halutessaan yritys voi ottaa sinne myös oman internet-yhteyden. Hallirakennuksen päädyssä on yhteiset wc- ja pesutilat. Megatalleissa on oma wc, keittiö ja toimisto.


Käyttökohteita on mm.

Varastotilaksi:

midi01.jpgMinuntallit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tallialueelle pääsee ajamaan isommallakin autolla. Kaikissa talleissa on nosto-ovi ja niihin on mahdollista ajaa sisälle, joten tavaroiden purkaminen ja lastaaminen onnistuvat helposti.

Joustava vuokrasopimus ja erikokoiset tallitilat mahdollistavat sen, että yritys voi vuokrata juuri oikean kokoisen varastotilan juuri oikeaksi ajaksi, eikä se maksa turhaan hukkatilasta.

Minuntalleihin voidaan asentaa erillinen säilytysparvi, joka tuo vielä lisää tilaa hyödynnettäväksi. Minuntallit ovat vakuutettuja* ja vartioituja, joten tavarat ovat hyvässä turvassa. Talleissamme toimii useita erilaisia varastoja.

* Tallien irtaimisto on vakuutettu 5 000 euron arvoon asti vuokranantajan toimesta. Vuokralainen voi halutessaan ottaa lisävakuutuksen korkeammasta arvosta.

Korjaus- tai tuotantotilaksi:

Megatallit soveltuvat erinomaisesti korjaus- tai tuotantotilaksi. Moderneissa talleissa on viihtyisä työskennellä. Talleissa on hyvä valaistus ja ne ovat lämpimiä, eikä niissä tarvitse palella kovimmillakaan pakkasilla. Ilmastointi puolestaan pitää huolen siitä, että tallissa kuin tallissa on aina puhdas ja raikas ilma. Talleissa on vesi- ja sähköpisteet ja öljynerottimella varustettu lattiakaivo.

Varsinaiseksi toimi- tai liiketilaksi:

mega01.jpgEtenkin 98m²:n kokoiset Megatallit soveltuvat erinomaisesti yrityksen ainoiksi toimitiloiksi. Megatallissa on tilaa varastolle ja/tai tuotannolle. Tämän lisäksi tallissa on erillinen toimistohuone, wc sekä neuvotteluhuoneeksi tai sosiaalitiloiksi soveltuva tila.

Tallialueella on hyvin paikoitustilaa ja tarvittaessa yritys voi myös vuokrata sille nimettyjä parkkiruutuja asiakkaiden tai henkilöstön käyttöön.

Lisätietoja talleista ja varaustilanne

Miksi valita Minuntalli?

1. Lämmitys sisältyy vuokraan.

Meillä lämmitys sisältyy aina vuokraan. Tallin koosta riippuen säästät satoja tai jopa tuhansia euroja vuodessa lämmityskuluissa.

2. Joustava vuokrasopimus

Voit vuokrata tallin vain siksi aikaa, kun sitä tarvitset. Vaikka vain kuukaudeksi.

3. Vartiointi

Talleissa on vartioliikkeeseen yhdistetyt hälyttimet ja tallialueella on kameravalvonta. Vartioinnin peruskulut sisältyvät vuokraan.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voit käyttää sivustoamme parhaalla mahdollisella tavalla. Rekisteriseloste